Annons

Vildsvinsfärs recept

Vildsvinsfärsbiffar

Lättlagade biffar med en tydlig smak av vilt. Serveras lämpligen med rotsaker som rostats i ugn, gräddsås, svartvinbärsgelé och en fräsch sallad.

5

Vildsvinsfärsbiffar

Grytbitarna såg inte så bra ut att jag malde dom och gjorde biffar i stället. Mycket gott!

0

Nässelsoppa med curry och vildsvinsfärs

Jag har här gjort en god krämig nässelsoppa med lite mindre mängd nässlor, lite sötpotatis och med köttfärs och curry. Istället för vildsvinsfärs kan du använda valfri typ av köttfärs, eller kanske kokta ägg. Och om du inte får tag på krämig kokosmjölk, så använd två burkar på ca 400 gram vanlig kokosmjölk. Har du inte ancho chilipeppar kan du använda paprikapulver

0
Annons

Höstbiffar med kantareller och timjan

Vildsvinsfärs i gott sällskap!

0

Maya´s Viltfärsbiffar

Underbart goda & saftiga!

5

Jeanettes drömgoda vilt lasagne

Så fick vi äntligen till denna lasagne så att alla känner att detta är smaskens. Det är en stor sats som räcker till många och blir inte torr fast du värmer den senare.

0
Annons

Vildsvinsbiffar

Alla tycker om dessa även dom som inte är förtjusta i viltkött så det är tacksamt eftersom vi bjuder mest på viltkött hemma hos oss.

1

Mina viltfärsbiffar med en touch av Italien

Jag brukar göra biffarna på antingen vildsvin eller rådjursfärs. Men det går att göra på den färs man föredrar eller har hemma. Biffarna är goda både varma och kalla! De funkar utmärkt att ha som picknickmat eller på buffébordet. Vi gjorde minibiffar till svägerskans dotters studentbuffé för ett par år sedan, där de hade en försvinnande åtgång. Sambon brukar få med sig ut på jakten mellan två hamburgerbröd.

5

Gunillas vildsvinsgryta med ölkorv

En enkel och mycket lättlagad färsgryta där du får användning av vildsvinsfärsen som ligger i frysen. Går naturligtvis bra att tillaga med vanlig nötfärs istället. Jag har provat bådadera och man känner ingen skillnad. Tillagas under tiden som riset kokar färdigt.

0

Maya's vilda chili

Väldigt gott med en bit bröd till.

5
Annons

Liknande sökningar

Matklubben tipsar

Gott med fläskfilé!

Gott med fläskfilé!

Massa goda recept på fläskfilé hittar du i veckans nyhetsbrev!

Årets kräftfest!

Årets kräftfest!

Bästa recepten till årets kräftskiva!

Havets läckerheter!

Havets läckerheter!

Mumsiga recept på skaldjur från havet!

Matklubben informerar

Välkommen till matklubbens mobilanpassade hemsida! För att hitta till din kokbok, forumet och lägg in recept ber vi dig att byta till ”Dator” här nedan tillsvidare. Vi jobbar för att motsvarande funktioner även skall finnas i mobilversionen så snart som möjligt.