Annons

Bildkälla: Leva & Bo

Himmelska pajer!

Blåbärspaj, hallonpaj, äppelpaj, rabarberpaj, ni hör ju hur himla gott det låter, släng på lite vaniljsås och vips så är godaste efterrätten fixad!

Detta nyhetsbrev är proppat med grymma pajrecept, knäckiga som smuliga, det finns nåt för alla!

Smaklig spis!
Annons

Härliga pajer!

Rabarberpaj

En lyckad rabarberpaj som blev lagom, inte för sur och inte för söt.

0

Min goda smuläppelpaj

En varm äppelpaj som smakar himmelskt med vaniljsås. Helst gjord på svenska äpplen.

4.9

Vanilj- och blåbärspaj

Här är ett recept på blåbärspaj som har vaniljkrämen färdig i pajen.

4.8

Äkta amerikansk citronpaj

Denna paj är helt underbart god! Jag skulle nog kunna äta ihjäl mig på den! Receptet kommer från min mans farmor som är från USA. Den tar en stund att göra bara, men den är verkligen värd det!

4.3

Mirakel kokospaj

Den här pajer gör sitt eget skal under gräddningen i ugnen. En smet som blir till ett tunt pajskal, krämig vanilj custard puddingaktig och en knaprig, knackig smörig toppen. Den här pajen är så enkelt att göra och så fantastiskt god. Den "omöjliga" kokospajen. Det är så sant. Det är omöjligt att misslyckas baka den eller misslyckas som värd om du skulle servera till dina gäster. Att jag bakade den två gånger inom loppet av 6 timmar säger en del.

0

Rabarber/jordgubbspaj

Somrig paj med smak av kokos/kanel. Sommarens svenska jordgubbar och rabarber. Jättegod.

4.9

Matklubben informerar

Välkommen till matklubbens mobilanpassade hemsida! För att hitta till din kokbok, forumet och lägg in recept ber vi dig att byta till ”Dator” här nedan tillsvidare. Vi jobbar för att motsvarande funktioner även skall finnas i mobilversionen så snart som möjligt.